Ontdek het oordeel van de gebruiksters over NEWA!

Doe zoals zij: test het en laat uw gelaat opnieuw stralen!

Hilde-newa

“Sinds ik de Newa gebruik zijn mijn fijne lijntjes sterk verminderd.
mijn huid voelt zacht en strak aan.
ik kan zeker de Newa aanraden,het apparaat doet uitstekend zijn werk.”

Hilde

“Na 3 dagen zie ik reeds een verschil in mijn teint, deze is minder grauw, wat ik makkelijk heb gedurende de winterperiode, mijn huid staat ook minder gedrongen.. deze merkelijke verschillen schrijf ik toe aan een verbeterde doorbloeding. Qua rimpeltjes zie ik nog geen verschil maar dat kan natuurlijk ook nog niet na 3 dagen 😉 we moeten natuurlijk wel realistisch blijven in onze verwachtingen hé 😊 Mijn mening tot hiertoe: ik vind het een aangenaam apparaat om te gebruiken: de warmtebehandeling doet me zowat denken aan een gelaatspakking bij de schoonheidsspecialiste en voelt ook ontspannend aan. Ik heb ondertussen ook de gratis app geïnstalleerd wat me 1 jaar gratis garantie heeft opgeleverd en die me helpt bij de routine. Ik ben zeer benieuwd wat het resultaat zal zijn binnen enkele weken en of die rimpeltjes dan ook zullen vervagen en mijn huid terug aan stevigheid zal winnen☺”

Kristel

kristel-newa

ingeborg-newa

“Goede service, goed apparaat, goede prijs/kwaliteit”

Ingeborg

 

“De producten van Newa zijn goede producten en het toestel is gewoon schitterend! Ik begon last te hebben van rimpels, mijn gezichtsovaal werd minder stevig en het toestel heeft wonderen verricht!  Ik ben er dol op en wil het niet meer missen! Mijn huid dankt u.”

Nathalie B. 49 jaar

 

Nathalie-avis-NEWA

Avis-newa

“Ontvangen als geschenk / Getest en goedgekeurd! Mijn gelaat is strakker, de rimpels zachter of zelfs verdwenen, mijn gelaat is lichter en ik zie er goed uit! Ik gebruik de app die ik 5 avonden per week gedurende 4 minuten voor de te behandelen zone programmeer! Ik ben 53 jaar, maar men schat mij veel jonger! ” 

Arc. 53 jaar

 “Ik gebruik NEWA sinds juni 2017, 3 maal per week en ik merk dat mijn jukbeenderen voller en mijn gezichtsovaal steviger zijn!  Ik kan het zeker aanbevelen!”

Sabine G.

Sabine-avis-newa

Giulia-avis-newa

“Overtuigd door mijn NEWA   Nadat ik het 3 maanden gebruikt heb, zag ik mijn huid veranderen: mijn trekken zijn minder gespannen, mijn huid lijkt voller en mijn neusvleugels zijn zachter geworden. Ik gebruik het 3 avonden per week en zijn zachte warmte geeft een heus gevoel van cocooning! “
Giulia S

Dit toestel is uiterst doeltreffend! De huid wordt snel zichtbaar mooier! Aan te bevelen!!!

Christine J.

christine-avis-newa

Sylvie-avis-newa

Heel goed product! Ik gebruik het sinds juli 2017 en ben er heel tevreden mee!”

Sylvie L.

“Ik heb het toestel al even en ik stel vast dat mijn huid steviger is. Ik koop regelmatig de Newa-gel die essentieel is. Zowel het toestel als de gel zijn aangenaam. Ik heb geen spijt van mijn aankopen.”

Florence P.

Florence-avis-newa