Ontdek het oordeel van media over NEWA!

metro

04/05/2018 – Metro 

Een stralende huid met NEWA

Om haar huid te verstevigen en de rimpels op het gezicht en in de nek van je mama te verminderen (ze is er tenslotte geen twintig meer!) stelt Newa zijn 3DEEP-technologie voor. Die reactiveert de natuurlijke productie van collageen. Voor een stralende, rimpelloze huid.

NEWA gel - device application gel

03/05/2018 – The pink perfectionist

Newa rimpelbestrijding

Dankzij de 3DEEP-technologie herstelt NEWA de natuurlijke aanmaak van collageen onder de opperhuid. Rimpels vervagen, de huid wordt jonger en gaat weer stralen! De huid krijgt als het ware een lifting, met verstevigde gezichtscontouren en herwonnen soepelheid. Ideaal dus voor de mama’s die hun storen aan hun rimpeltjes!

NEWA - coffret - gris

02/02/2018 – Skynet.be 

Hulpjes om er stralend uit te zien ! 

NEWA is een geavanceerde anti-agingformule die bestaat uit en apparaat en een lift gel. De ideale oplossing om rimpels minder zichtbaar te maken en de huid van gezicht en hals te verstevigen en te ‘liften’.

appareil NEWA

28/11/2017 – Psycholigues 

NEWA, de jeugd binnen handbereik

NEWA zorgt voor een opmerkelijke evolutie op het vlak van anti-ageing. Het geheim? De 3 DEEP d’Endymed technologie die werd ontwikkeld door dermatologen van over de hele wereld. Die werkt met een energie die in de drie lagen van de huid inwerkt en zo op spectaculaire manier de natuurlijke productie van collageen in de opperhuid weer op gang brengt. ​

newa

27/07/2017 – Mirror of fashion

New skin met NEWA !

The treatment offers an immediate smoothing and tightening overall effect on my skin and there are some very noticeable improvements in my skin tone and texture. My cheeks look plumper and my skin looks fresh and radiantly glowing.

newa

27/07/2017 – MWordMag

LIESBET | THIRTY-SOMETHING & TIRED SKIN

After a few weeks, I think my skin looks better indeed…now I need something to tackle the bags under my eyes :)!

NEWA

23/05/2017 – Kim van Oncen

Tijd om terug te stralen met NEWA !

NEWA is een geavanceerde anti-agingformule. Het is de ideale oplossing om rimpels minder zichtbaar te maken, of tegen te houden in mijn geval, en de huid te verstevigen door middel van de aanmaak van collageen te herstellen !

NEWA

26/04/2017- Kiki’s Kloset

NEWA: Mijn rimpellige kop weer rechttrekken? Kan dat?

NEWA is ontworpen door Endymed. Dit is de uitvinder van de 3DEEP technologie die de huidcellen voorziet van de energie die nodig is om de collageenproductie te stimuleren en dus rimpels te verminderen.