Ontdek het oordeel van media over NEWA!

david

David Beckham heeft in “Heat Magazine” zijn schoonheidsgeheim onthuld !

➡️EndyMed 3DEEP Skin Science! 🤩👨‍⚕️ Wist u dat Newa de huisversie is van de professionele toestellen ? Inderdaad , Newa maakt gebruik van dezelfde 3DEEP technologie voor zichtbare resultaten. Maak je dezelfde schoonheidsroutine eigen als David !😍

newa-coffret

05/12/2018 – Nina

Grote Nina’s adventswedstrijd

Met behulp van radiofrequentie zorgt de NEWA voor een strakke huid van je gezicht en hals. Alle weefsels met een hoog wtaergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere huidlagen zullen de energie, die opgewekt wordt door dit toestel, opnemen en omzetten in warmte.

appareil NEWA

03/12/2018 – Belmondo

Over NEWA

NEWAis een apparaat van Endymed dat anti-aging belooft tegen te gaan. Het geheim hierachter ? De door dermatologen ontwikkelde 3 DEEP-technologie. Deze technologie zou op de drie lagen van de huid inwerken om zo de huidcellen van de nodige energie te voorzien en vervolgens de collageenproductie op gang te brengen.

NEWA - device face

23/11/2018 – Het laaste nieuws

Inspector gadge: de nieuwste technologiesnufjes in beautyland uitgetest

Anke: “Een antiagingbehandeling op stroom? Moet kunnen. Zeker als ze belooft om de productie van collageen en elastine te stimuleren – wat ons een stevige en soepele huid moet geven. Je brengt twee lijnen gel aan op de elektrodes, vervolgens beweeg je het toestel op de uitgekozen zone van je gezicht. De elektroden geven een zachte warmte af, waardoor je het gevoel hebt dat je met iets efficiënts bezig bent – ook al omdat het toestel ontworpen werd door dermatologen.”

coffret newa

13/09/2018 – Elle

Dit toestel masseert gezellig thuis je rimpels weg

Mijn resultaat? Ik zit nog maar een maand ver, maar kan nu al meespreken van een gezondere teint en algemeen “frisser” effect in mijn huid. Hij voelt luchtiger aan en straalt net dat tikkeltje meer dan enkele weken geleden -en dat ondanks de druilerige herfst waarin we zijn beland. Leuk dus dat de behandeling niet enkel rimpels in se aanpakt, maar ook de algemene gezondheid van de huid een duwtje in de rug geeft. Benieuwd wat het effect op lange termijn zal zijn!

coffret newa

10/06/2018 – Bo magazine

NEWA: de luxe van een professionele huidverzorging bij u thuis

Met NEWA geniet u van een revolutionaire huidverzorgende behandeling, gewoon bij u thuis. De huid is onmiddellijk gladder en voller, en gaat er op langere termijn zichtbaar jonger uitzien.

newa deco

09/05/2018 – Goed Gevoel

Bye Bye huidveroudering dankzij NEWA

NEWA gebruikt de 3DEEP-technologie, die ook gebruikt wordt door dermatologen. Zo brengt NEWA op gecontroleerde wijze nieuwe energie in de drie huidlagen en herstelt het de natuurlijke aanmaak van collageen. Dezelfde resultaten die dermatologen met de 3DEEP-technologie bereiken, kunt u nu ook thuis realiseren dankzij NEWA.

metro

04/05/2018 – Metro 

Een stralende huid met NEWA

Om haar huid te verstevigen en de rimpels op het gezicht en in de nek van je mama te verminderen (ze is er tenslotte geen twintig meer!) stelt Newa zijn 3DEEP-technologie voor. Die reactiveert de natuurlijke productie van collageen. Voor een stralende, rimpelloze huid.

NEWA gel - device application gel

03/05/2018 – The pink perfectionist

Newa rimpelbestrijding

Dankzij de 3DEEP-technologie herstelt NEWA de natuurlijke aanmaak van collageen onder de opperhuid. Rimpels vervagen, de huid wordt jonger en gaat weer stralen! De huid krijgt als het ware een lifting, met verstevigde gezichtscontouren en herwonnen soepelheid. Ideaal dus voor de mama’s die hun storen aan hun rimpeltjes!

NEWA - coffret - gris

02/02/2018 – Skynet.be 

Hulpjes om er stralend uit te zien ! 

NEWA is een geavanceerde anti-agingformule die bestaat uit en apparaat en een lift gel. De ideale oplossing om rimpels minder zichtbaar te maken en de huid van gezicht en hals te verstevigen en te ‘liften’.

appareil NEWA

28/11/2017 – Psycholigues 

NEWA, de jeugd binnen handbereik

NEWA zorgt voor een opmerkelijke evolutie op het vlak van anti-ageing. Het geheim? De 3 DEEP d’Endymed technologie die werd ontwikkeld door dermatologen van over de hele wereld. Die werkt met een energie die in de drie lagen van de huid inwerkt en zo op spectaculaire manier de natuurlijke productie van collageen in de opperhuid weer op gang brengt. ​

newa

27/07/2017 – Mirror of fashion

New skin met NEWA !

The treatment offers an immediate smoothing and tightening overall effect on my skin and there are some very noticeable improvements in my skin tone and texture. My cheeks look plumper and my skin looks fresh and radiantly glowing.

newa

27/07/2017 – MWordMag

LIESBET | THIRTY-SOMETHING & TIRED SKIN

After a few weeks, I think my skin looks better indeed…now I need something to tackle the bags under my eyes :)!

NEWA

23/05/2017 – Kim van Oncen

Tijd om terug te stralen met NEWA !

NEWA is een geavanceerde anti-agingformule. Het is de ideale oplossing om rimpels minder zichtbaar te maken, of tegen te houden in mijn geval, en de huid te verstevigen door middel van de aanmaak van collageen te herstellen !

NEWA

26/04/2017- Kiki’s Kloset

NEWA: Mijn rimpellige kop weer rechttrekken? Kan dat?

NEWA is ontworpen door Endymed. Dit is de uitvinder van de 3DEEP technologie die de huidcellen voorziet van de energie die nodig is om de collageenproductie te stimuleren en dus rimpels te verminderen.