Ontdek het oordeel van de gebruiksters over NEWA!

Doe zoals zij: test het en laat uw gelaat opnieuw stralen!

Nathalie-avis-NEWA

“De producten van Newa zijn goede producten en het toestel is gewoon schitterend! Ik begon last te hebben van rimpels, mijn gezichtsovaal werd minder stevig en het toestel heeft wonderen verricht!  Ik ben er dol op en wil het niet meer missen! Mijn huid dankt u.”

Nathalie B. 49 jaar

 

“Ik heb het toestel al even en ik stel vast dat mijn huid steviger is. Ik koop regelmatig de Newa-gel die essentieel is. Zowel het toestel als de gel zijn aangenaam. Ik heb geen spijt van mijn aankopen.”

Florence P.

Florence-avis-newa

Avis-newa

“Ontvangen als geschenk / Getest en goedgekeurd! Mijn gelaat is strakker, de rimpels zachter of zelfs verdwenen, mijn gelaat is lichter en ik zie er goed uit! Ik gebruik de app die ik 5 avonden per week gedurende 4 minuten voor de te behandelen zone programmeer! Ik ben 53 jaar, maar men schat mij veel jonger! ” 

Arc. 53 jaar

 “Ik gebruik NEWA sinds juni 2017, 3 maal per week en ik merk dat mijn jukbeenderen voller en mijn gezichtsovaal steviger zijn!  Ik kan het zeker aanbevelen!”

Sabine G.

Sabine-avis-newa

Giulia-avis-newa

“Overtuigd door mijn NEWA   Nadat ik het 3 maanden gebruikt heb, zag ik mijn huid veranderen: mijn trekken zijn minder gespannen, mijn huid lijkt voller en mijn neusvleugels zijn zachter geworden. Ik gebruik het 3 avonden per week en zijn zachte warmte geeft een heus gevoel van cocooning! “
Giulia S

Dit toestel is uiterst doeltreffend! De huid wordt snel zichtbaar mooier! Aan te bevelen!!!

Christine J.

christine-avis-newa

Sylvie-avis-newa

Heel goed product! Ik gebruik het sinds juli 2017 en ben er heel tevreden mee!”

Sylvie L.